Viața de șofer nu este mereu doar lapte și miere, ci sunt și zile în care întâmpini provocări care îți pot provoca o mulțime de bătăi de cap. Tuturor ni se întâmplă să avem probleme cu autoturismul, iar defecțiunile tehnice apar de regulă atunci când ne așteptăm puțin.

Unele probleme tehnice sunt mai ușor de rezolvat și pot fi remediate în parcare în doar câteva minute, mai ales dacă deții câteva cunoștințe de mecanică, iar altele sunt suficient de dificile pentru a te vedea nevoit să cauți o mână de ajutor.

În acest sens, serviciile de asistență rutieră pe care noi le oferim reprezintă cea mai la îndemână soluție. Cu toate acestea, puțini sunt șoferii care cunosc care sunt serviciile de care pot beneficia atunci când solicită ajutorul unei firme de asistență rutieră. Despre aceste servicii ne-am propus să vorbim în rândurile următoare.

După ce vei descoperi serviciile de care poți beneficia, cu siguranță ne vei apela ori de câte ori ai nevoie de asistență rutieră în Suceava!

Ți s-a blocat o portieră la mașină

Momentul în care constați că portiera mașinii nu se deschide poate fi foarte neplăcut, mai ales dacă te afli în exteriorul mașinii. Mai mult decât atât, te vei vedea aproape neputincios în fața acestei probleme aparent banale.

În astfel de momente, serviciile de asistență rutieră te pot ajuta fie să rezolvi problema pe loc, atâta timp cât este posibil, sau cel puțin te vor ajuta să ajungi la un service specializat pentru a beneficia de serviciile de reparație a problemei.

Ai rămas fără baterie

Atunci când rămâi fără baterie, este de la sine înțeles faptul că mașina nu îți va mai porni. Iar dacă nu ai un vecin sau un prieten care să te ajute să îți încarci bateria, serviciile de asistență rutieră îți pot fi de ajutor.

În timpul sezonului rece se întâmplă adesea ca bateriile să se descarce, iar acesta este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care șoferii solicită serviciul de asistență rutieră.

Pană de cauciuc

Avem drumuri proaste și ni se întâmplă adesea să ne trezim cu câte o roată pe pană. Aparent o problemă minoră, această situație poate fi foarte neplăcută mai ales atâta timp cât nu ai o roată de rezervă, o cheie de roți sau cheia antifurt.

În astfel de momente poți cere ajutorul unei firme de asistență rutieră. Astfel, vei primi sprijinul necesar pentru a putea ajunge la destinație cu bine.

Pană de combustibil

Este un moment jenant, dar i se poate întâmpla oricui să rămână fără combustibil la mașină. Iar în astfel de momente deplasarea cu mașina este de-a dreptul imposibilă. Prin urmare, dacă întâmpini o astfel de problemă, va trebui să soliciți ajutorul unei firme de asistență rutieră.

Noi oferim astfel de servicii iar ori de câte ori ai probleme cu mașina și ai nevoie de o mână de ajutor, ne poți contacta! Vom răspunde apelului tău cu promptitudine și profesionalism, pentru ca problema ta să fie rezolvată fără bătăi de cap!